Kreetan Hanian läheisyydessä sijaitsee pala hurjan kaunista luontoa, josta olen täällä joskus aikaisemminkin maininnut. Ratsastusretki paikallisten kanssa kohteessa kuin kohteessa toimii aina meille, jotka haluavat aavistuksen off from the beaten track.

Zoraida’s ratsastuskeskus Georgioupoliksessa sijaitsee n.45 minuutin automatkan päässä Haniasta ja me taitoimme matkan aikanamme taksilla ja kuljimme paikallisbussilla takaisin (huom. saattaa kulkea vain kerran päivässä). Retkiä järjestetään vasta-alkajista kokeneempiin ja kolmesta tunnista viikkoihin.

Tehtiin itse puolenpäivän retki ja nähtiin ehdottomasti niitä Kreetan kauneimpia maisemia. Pääsimme ratsastamaan aidon kreikkalaisen maaseudun halki lampaiden kera, laukkaamaan rantaviivaa pitkin auringonnousussa ja drinksuttelemaan Kournas-järven henkeäsalpaaviin maisemiin!

Jos joskus palaan Kreetalle, niin tänne menen varmasti uudestaan ja muistan joskus miettineeni, että haluaisin jäädä tuolle tallille töihin pidemmäksikin aikaa..Jos lentoliikenne lopettaa miellyttämästä, niin ehkä haen harjoitteluun tuonne luonnonhelmaan takaisin hevosten luo 😀

Tallin hevoset ovat myös erittäin hyväkuntoisia suhteutettuna moneen muuhun talliin mitä tuollapäin maailmaa on tullut vastaan!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT