Villa Nagu: Viikonlopun täydellinen getaway kotimaassa

*Majoituksen tarjosi: Villa Nagu

villa nagu olohuone

villa nagu ulkoa

villa nagu 2

villa nagu kuisti

villa nagu ruoka

villa nagu takka

Nauvossa meren rannalla, hieman yli tunnin ajomatkan päässä Turusta sijaitsee tyylikäs Villa Nagu. Syysmyrskyn runnellessa oranssin kaikissa sävyissä taipuvia puun oksia saavumme pientä tietä pitkin upean puisen villan pihaan keskelle Suomen kauneinta saaristoa. Täällä kaukana kaikesta on niin hyvä olla – vain me ja ympäröivä metsä peuroineen.

Arkkitehti Sigvard Eklundin suunnittelema Villa Nagu tarjoaa täydellisen luksus-getawayn olemalla silti konstailemattoman luonnonläheinen. Huvila on vuokrattavissa Airbnb:n kautta ja on täydellinen esimerkiksi viikonlopun viettoon oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa.

Villa Nagussa on kaksi erillistä makuuhuonetta, mutta siellä voi majoittaa tarvittaessa kuusi henkeä. Tilava olohuone ja avokeittiö tarjoaa hyvin tilaa isommallekin porukalle ja illat takan äärellä punaviinilasin kanssa kruunavat getawayn. Tyylikäs mustalla marmorilla laatoitettu kylpyhuone tarjoaa saunan ja suihkun upealla metsä- ja merimaisemalla. Saunan lisäksi villan pihalta löytyy puilla lämmitettävä palju.

Kesällä voit kävellä pienen polun alas suoraan meren rantaan ja nauttia lämpimistä päivistä laiturin nokassa.

Villa Nagu on harvinaisen romanttinen matkakohde, mutta tällä kertaa majoituimme siellä kahden hyvän ystäväni Kathrinin ja Ranian kanssa. Teemme kaikki blogeja, valokuvausta ja muuta sisällöntuotantoa yrittäjinä ja kaipasimme muutaman päivän brainstormausta yhdessä kaukana kaikesta muusta kiireestä. Itse seilasin Turkuun suoraan Tukholman työkeikalta ja tytöt olivatkin vaeltaneet tänne Turun keskustasta saakka pitkin St Olav Waterwaytä, josta voit lukea lisää täältä (englanniksi).

Lue myös Ranian postaus Villa Nagusta täältä.

Lue myös Kathrinin postaus Villa Nagusta täältä.

DSC_7696.jpg

DSC_7670.jpg

villa nagu sauna

villa nagu makuuhuone ikkuna

villa nagu aamiainen

DSC_7739.jpg

DSC_7669.jpg

DSC_7956.jpg

Kolmen päivän aikana ehdimme sekä rentoutua, vaihtaa kuulumisia että miettiä hieman tulevia työkuvioita ensi vuotta silmällä pitäen. Itse olen yrittäjän ollut todella onnekkaassa asemassa alusta saakka ja minulla on ollut useampi asiakas, joita olen saanut laskuttaa joka kuukausi ilman että olisi niin suurta huolta huomisesta – työkuviot ovat tämän vuoden aikana kuitenkin muuttuneet ja nykyään tämä blogi on oikeastaan merkittävin tulonlähteeni. Oman yrittämiseni suurin haaste on tasainen tulovirta ja jatkuvuus, joten pohdimme sille vaihtoehtoja kaakaon äärellä villasukat jalassa Villa Nagun tyylikkäällä nahkasohvalla takan äärellä. Mikä onni onkaan ystävät,  joiden kanssa voi tehdä samanlaisia töitä ja kilpailemisen sijaan auttaa ja tsempata eteenpäin.

Ensimmäisenä iltana tarkoituksemme oli myös nauttia paljusta, mutta lämmitimme sen vahingossa puilla aivan liian kuumaksi kiehuvaksi kattilaksi – onneksi mikään ei estänyt seuraavan aamupäivän klo 11 viskiä paljun paahteessa.

Kuva: Northbound Journeys

DSC_7717.jpg

into the woods viini

DSC_7708.jpg

Suuri kiitos myös Winestatella ylläriviinistä, herkullinen Into The Woods sopi täydellisesti Villa Nagun tunnelmaan ja tomaattiseen pasta-illalliseen!

Airbnb:n tyyliin kävimme ennen saapumista kaupassa ja hyödynsimme upeaa keittiötä herkullisiin illallisiin ja täydellisiin brunsseihin. En ole kokeista kätevin, mutta jostain syystä olen aina onnistunut valmistamaan erinomaisen brunssin avokadoleipineen – Kathrin taas on loistava kokki ja Ranialla on hallussa puilla lämmittäminen. Perfect combination.

Villa Nagun tyylikäs sisustus sekoitti meidän kaikkien päät ja kotiemme sisustukset ovatkin menneet jokseenkin uusiksi. Heti kotiin päästyäni päätin että on aika maalata seinät, ostin uudet harmaat pellavalakanat sänkyyn ja hain vihdoin Tukholman Fotografiskasta kauan haaveilemani Kate Mossin potrettitaulun olohuoneeseen.

Voin suositella majoitusta Villa Nagussa niin suurella lämmöllä minä vuoden aikana tahansa. Majoituksen hinta Villa Nagussa alkaa 450 eurosta, mutta etenkin jos sen jakaa neljällä tai kuudellakin hengellä niin ei viikonlopun hinta enää paljoa kirpaise. Katso lisää tietoja täältä ja varaa suoraan Airbnb:n kautta.

Edellinen
Edellinen

Eräänä sateisena päivänä Pilatus-vuorella

Seuraava
Seuraava

Geneva SMILE – influencer workshop