Acai Bowleja ja Chiang Maihin kotiutumista

IMG_6869.jpg

Iltaa Chiang Maista, Thaimaasta! Vuosien haaveilun jälkeen tuntuu jokseenkin epärealistiselta päivitellä blogia täältä vuokra-asunnostani Nimmanin kaupunginosasta. Saavuin Chiang Maihin maanantaina illalla ja vietin ensimmäisen yön Furama -hotellissa, jonka jälkeen lähdin heti aamusta asuntojahtiin. Asunto löytyikin heti ensimmäisestä paikasta ja vuokran hinta on kuukaudessa huimat 149 euroa. Tämä Baan Thai Apartments on suosittu kaikenlaisten bloggaajien ja expattien joukossa, joten tiesin paikasta jo ennestään.

Sinällään mitään luksusta asunto ei tarjoa, mutta tässä on kaikki mitä tarvitsee (paitsi keittiö – mutta tuosta kadulta saa dinnerin alle eurolla). Asunnossa on valmiiksi sänky, vaatekaappi, pöytä, tv ja jääkaappi, joten jouduin hankkimaan vaan pyyhkeet, saippuat, yms. systeemit itse. Lentokoneet toki lentekee vähän turhan liki pitkin päivää, joten kovin herkkäkorvaiselle tämä ei sovi.IMG_6868.jpgVaikka lähdin tänne kauas pohjoiseen Thaimaahan ihan keskenäni, tapasin jo ensimmäisenä päivänä tuttuja. Anywhereism -blogin Mirje ja Antti oli lähdössä tiistaina illalla Bangkokiin, joten ehdimme vielä pikaiselle aamiaiselle, jossa revin tyypeistä irti kaikki vinkit Chiang Maihin! Tänään tapasin myös naapurini Sabinan, joka pitää Just One Way Ticket -blogia ja perjantaina kohteeseen saapuu the one and only, TravelDave. Eikä enää kauaa kun teillekin monelle tuttu Mirka muuttaa kuukaudeksi tuohon naapuriin!

Mirje ja Antti esitteli mulle tosiaan heti alkuun ehkä kaupungin päräyttävimmän aamiaismestan - Rustic & Blue:n. Saatan mennä tuonne huomenna ja myös heti ylihuomenna uudestaan. Rustic & Blue on trendikkään hipsterimäinen myös hinnoissaan verrattuna muuten thaimaalaiseen hintatasoon. Acaikulhosta sain maksaa viitisen euroa, mutta se oli niin iso että riitti yksinään ihan lounaaksi!

IMG_6867.jpg'

Chiang Mai on alkanut tänään tuntua jo oikeastaan aika kotoisalta. Ensimmäisenä iltana ehkä enimmäkseen ihmettelin, että mitä ihmettä minä täällä keskenäni teen. Satoi vettä, en oikein osannut mennä tien yli jäämättä kymmentä kertaa auton alle ja eksyin ainakin kahdesti – mutta alku on aina hankalaa! Onneksi on tullut asuttua missä milloinkin useamman kertaa niin kaikki sekavat ajatukset uusista kotikaupungeista on jo tuttuja.

Päivät täällä tulee tod. näk kulumaan enimmäkseen töiden parissa, sillä tämä kaupunki on täynnä co-working-tiloja ja hyvillä wifeillä varustettuja nomadikahviloita. Chiang Mai on täydellinen kohde yhdistää hieman rentoutumista ja lomaa työnteon ohelle. I approve.

Tällä viikolla olisi vielä tavoitteena löytää joogapaikka, jotta pääsen todella keskittymään myös siihen omaan hyvään oloon! :)

IMG_6872.jpg

IMG_6864.jpg

Hyvää yötä Chiang Maista <3

Edellinen
Edellinen

Oman elämäni Eat Pray Love alkoi Italiasta

Seuraava
Seuraava

Garda Trentino: Voiko näin kaunista edes olla?