Garda Trentino: Voiko näin kaunista edes olla?

*Yhteistyössä: Garda Trentino & NordicTB

Parin tunnin yöunien jälkeen eilisen Qatar Airwaysin gaalan jäljiltä hipsin aamun pikkutunneilla takaisin lentokentälle, matkalle kohti Italiaa. Ehtihän tässä kulua jo vuorokausi edellisestä lennosta. Lähdin aamulla Nordic Travel Bloggersin ja Garda Trentinon järjestämälle bloggaajamatkalle tänne Italian Gardajärvelle.

Tänään suurin osa päivästä on kulunut tien päällä, sillä lensin aamulla ensin Tukholman kautta Milanoon. Lennon jälkeen meitä olikin kuljettaja odottamassa, joka vajaa kolmessa tunnissa ajoi meidät tänne Garda Trentinon alueelle.

IMG_6198.jpg

IMG_6180.jpg

IMG_6175.jpg

Saapuessamme silmät ristissä hotellin eteen, en voinut kuin tuijottaa ympärilläni kohoavia vuoria, tuulessa havisevia vihreitä palmuja ja jokapuolelta nenääni kantautuvaa tuoreen parmesanin tuoksua. Olin todella saapunut takaisin Italiaan.

Tällaisena yli urbanisoituneena mukavuudenhaluisena kaukomatkaajana, tuntui Gardajärvi aluksi aavistuksen oman mukavuusalueeni ulkopuoliselta kohteelta. Tässä kuitenkin kun olen illan mittaan kävellyt hotellin lähistöllä, en voi kuin todeta että en ole eläessäni nähnyt näin kaunista paikkaa.

Odotin, että Gardajärvi on kaunis – mutta en ihan oikeasti tiennyt että tällaista voi edes olla.

It's like living in a fairytale.

Ei sitä joka päivä voi istua laiturin nokassa vuorten keskellä joutsenen vieressä auringonlaskua ihaillen.

 IMG_6204.jpg

Tänään ohjelmassa ei ollut sen suurempaa johtuen pitkästä matkustuspäivästä. Checkasimme sisään ihanaan kolmen tähden RivaMia -hotelliin. Pienen kävelylenkin jälkeen nautimme päräyttävän maukkaan italialaisen (hello carbs) illallisen tyylikkäässä Ristorante Nuovo `900:ssa, jossa nautimme paikallisia herkkuja järven kaloista lähellä tuotettuun lampaanjuustoon ja fusillipastaan. Noms.

Miten yksinkertainen pastaruoka voikin olla niin hyvää laadukkaalla oliiviöljyllä ja parmesanjuustolla? #allyouneedinlife

IMG_6170.jpg

IMG_6228.jpg

Huomisen päivän tärkein suunnitelma omalla kohdallani on kookosgelaton mättäminen, koska prioriteetit. Sen lisäksi olemme kuitenkin lähdössä samoamaan tuonne vuoristoon niin pitkäksi aikaa kun kunto kestää ja myöhemmin nauttimaan wellness-hoidoista kylpylään.

Elämä Italiassa ei ole yhtään hullumpaa.

*Seuraa matkaa somessa: #atLakeGarda

Hyvää yötä Italiasta <3

Edellinen
Edellinen

Acai Bowleja ja Chiang Maihin kotiutumista

Seuraava
Seuraava

Tervetuloa Helsinkiin, Qatar Airways