Majoitu Algarven sydämessä: Casa Modesta

"Our secret: a family house opening its doors to tourism in an almost unknown land, facing the sea and in the heart of the Ria Formosa Natural Park, considered one of Portugual's seven wonders."

IMG_0131.jpg

Auton parkkeeratessa pihalle vaihtui moottorin hurina rauhalliseen linnunlauluun. Ilmassa tuoksui tuoreet yrtit ja valtameri. Olimme vihdoin perillä Algarven sydämessä, Casa Modestassa. Casa Modesta on perheomisteinen tyylikäs majoitukeskus keskellä Ria Formosan luonnonpuistoa Olhãossa, vain lyhyen ajomatkan päässä Farosta. Casa Modestaan saapuessa tuntuu kuin olisi saapunut kotiin. Casa Modestan perustaja Carlos toivotti meidät tervetulleeksi ja pääsimmekin heti nauttimaan oman puutarhan antimista valmistettua jääteetä uima-altaan reunalla. Tiesin heti, että haluan jäädä tänne iäksi.

casa modesta algarveScreen Shot 2016-06-22 at 20.15.40  Screen Shot 2016-06-22 at 20.15.30casa modesta room

Vietimme Mirkan kanssa muutaman rentouttavan päivän Algarven luonnon helmassa. Suurin osa muista vieraista oli pariskuntia ja Casa Modesta vaikuttikin lähes täydelliseltä häämatkakohteelta. Perhaps some day. Tällä reissulla lähimpänä romantiikkaa oli Tinderin selaaminen (oli pakko tsekata, koska portugalilaiset miehet on melko komeita krhm). Olisin viihtynyt vaikka kaikki päivät uima-altaalla, mutta ympäröivä luonto houkutteli myös seikkailemaan. Pyöräretkellä luonnonpuistossa törmäsimme mm. flamingoihin! Casa Modesta sopii parhaiten auton kanssa reissaamiseen, mutta meidän onneksi Carlos ja hänen ystävä Selma jaksoi kyyditä meitä paikasta toiseen, sillä lähialueella on paljonkin tekemistä aina veneretkistä kameleonttien bongaamiseen yön pikkutunneilla.

IMG_0117.jpgIMG_0264.jpgcasa modestacasa modesta portugalIMG_0073.jpg

Wellness oli yksi matkamme tärkeistä teemoista ja onneksemme Casa Modesta tuki sitä erityisesti. Meitä hemmoteltiin perheen itse valmistamilla herkullisilla illallisilla ja aamiaisilla. Casa Modestassa lähes kaikki raaka-aineet tulevat joko omasta puutarhasta tai lähituottajilta. En usko että yksikään hotelliaamiainen tulee koskaan olemaan edes verrattavissa Casa Modestan aamiaiseen. Voi kunpa voisin aloittaa jokaisen päiväni yhtä tuoreella tonnikalaleivällä, vihermehulla ja itsetehdyllä luonnonjogurtilla chiasiementen ja itsetehdyn granolan kanssa. Pure perfection.

Terveellisen ruoan lisäksi pääsimme nauttimaan hyvinvoinnista myös yin-hieronnan muodossa. Carlosin veljellä on oma Yin-studio ja hieronnan voi tilata myös Casa Modestaan. Ehkä elämäni rentouttavin tunti. Vieressä oli toki myös Casa Modestan oma 'salainen' viinikellari, mutta se jäi tällä reissulla tutkimatta.

casa modesta dinnercasa modesta breakfast

Casa Modestaa voin suositella koko sydämeni pohjasta! Portugalin matkamme oli Casa Modestan, TAP Portugalin & Visit Algarven sponsoroima, mutta mielipiteet omiani! 

VARAA MAJOITUS CASA MODESTAAN TÄSTÄ!

Edellinen
Edellinen

Kymmenen vuotta sitten, kaukana täältä

Seuraava
Seuraava

Budapestin parhaat kahvilat