Budapestin parhaat kahvilat

Budapest oli monellakin tapaa positiivinen yllätys, mutta erityisesti kahvilakulttuurinsa ansiosta. Budapestissa on huomattavasti Suomea edullisempaa, joten päätin viettää vuoruokauteni kaupungissa kierelleen herkullisia ja Instagrammattavan viehättäviä kahviloita – tässä niistä parhaat!

1.New York Café

Mahdollisesti Budapestin kuuluisin kahvila/ravintola, jossa historian havinan voi edelleen aistia. New York Café on sellainen kahviloiden pikkumusta, vuodesta toiseen kaupungin tyylikkäin mesta. Tänne kannattaa pysähtyä kahville kerran elämässä.

03-new-york-cafe-review

2. My Little Melbourne Coffee

Melbourne on kahvilatrendien edelläkävijä, joten jo nimen perusteella tiesin että täällä kannattaa piipahtaa. Paikka on melko pieni, mutta tarjoilee laadukasta lattea ja ravintorikasta vihermehua. Täällä kehtasi istua läppärin ääressä muutaman tunnin töitä tehden ja Australiaa kaivaten.

my little melbourne budapest

3. Butter Brothers

Butter Brothersista voit napata makeita herkullisia leivoksia mukaan tai jäädä nauttimaan kupin herkullista kahvia, tarjoiltuna omistajien omien lehmien maidolla. Butter Brothers tarjoilee myös keittoja ja salaatteja!

butter brothers

4. Liberté

Liberté on historiallinen kahvila/ravintola modernilla sisustuksella! Kahvilan idea on tarjota täydellinen paikka ihan koko päivän viettämiseen – mikä sopii tällaiselle läppärikulkurille täydellisesti. Aamiainen on jokaisen marmoripöytiä ja avokadotoasteja rakastavan Instagram-addikitin märkä päiväuni. Cappuccinot valmistetaan rakkaudella. Brunssia on tarjolla iltapäivästä. Illan hämärtyessä, Liberté tarjoilee viiniä ja drinkkejä.

liberte budapest

5. Amber's French Bakery

Budapestin ranskalaisin mesta, Amber's French Bakery on yhdistelmä kahvilaa, leipomoa ja karkkikauppaa. Toki täällä tarjoillaan myös suolaisia leipiä ja croissantteja. Amber'silla on kuitenkin lähes välttämätöntä nauttia joku syntisen makea leivos!

ambers

*Matka Unkariin toteutettu yhteistyössä Hungary Tourismin kanssa*

Edellinen
Edellinen

Majoitu Algarven sydämessä: Casa Modesta

Seuraava
Seuraava

The most Instagrammable cafés in Budapest