Berliinin hipsterein hotelli: 25hours Hotel Bikini

25hours Hotel Bikini on neljän tähden laadukas hotelli, mutta ei sellainen perinteisen tyylikäs, vaan tajuttoman trendikäs päräytys. 25hours Hotel Bikini löytyy Berliinin Charlottenburgista, mutta myös omistajien muista lempikaupungeista kuten Frankfurtista, Hampurista, Wienistä ja Zurichistä. 25 hours -hotellit eivät ole tavanomaisia hotelleita, vaan jokainen tarjoaa elämyksen unlike any other. Yövyin viimeisimmällä Berliinin matkallani 25hours Hotel Bikinissä yhteistyössä Visit Berlininkanssa.

Saapuminen 25hours Hotel Bikiniin

Hotellin pääovi saattaa olla vaikea löytää, jos ei satu saapuvan paikalle toimivan offline-navigoinnin kera. Hotellin alakerta on hipsterimäisen tyylikäs vanhoine autoineen. Aulasta tulee ottaa kuitenkin vielä hissi hotellin respaan pari kerrosta ylenpänä. Jo hissi on elämys, sillä hississä on pimeää ja seinissä ui kolmiulotteisia otuksia. The usual, you know. 25hours Hotel Bikinin respakin yllätti elämyksellisyydellään, josta kuvat saa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

Respan vierestä löytyi myös pieni kahvila, riippumattoja, myymälä ja työntekoon tarkoitettu lounge.

Hotellin respan henkilökunta oli nuorta ja ensimmäinen palvelukokemus oli erinomainen (myöhemmin töissä oli vähän tympeää porukkaa harmiksemme).

IMG_0338.jpgIMG_0341.jpgIMG_0340.jpgIMG_0342.jpg

Jungle M. Room

Majoittumani huone oli Jungle M. Viidakkonimi on peräisin siitä, että hotelli sijaitsee aivan eläintarhan vieressä, joten ikkunasta oli näkymä orankitarhaan ja metsään. Suosittelen ottamaan huoneen jungle-näkymällä, koska se on ehdottomasti osa uniikkia kokemusta. Huoneessa on seinän kokoinen ikkuna, jonka edessä on riippumatto rentoon ajanviettoon. Huone on muutenkin trendikkään viihtyisä ja jokainen yksityiskohta on huomioitu hauskalla tavalla. Positiivsena yllätyksenä oli, että hotellissa ei käytetä pieniä ekologisesti epäilyttäviä minisaippuoita, vaan isoja pulloja luonnonmukaisemmin tuotettuja ihotuotteita. Sen lisäksi suihku oli muutenkin hauska, mutta ilman ovea, joten täällä kannattaa majoittua sellasten ihmisten kanssa joille kehtaat esitellä alastonta vartaloasi.

IMG_0301.jpgIMG_0303.jpgIMG_0299.jpg

Hotellin ravintolat

25hours hotels Berlinin yläkerrasta löytyy neni berlin ja monkey bar. neni berlinissä tarjoillaan herkullista ja jopa melko terveellistä ruokaa. Ruoka on fuusioruokaa joissa yhdistyy lähi-idän ja Saksan maut. Täältä voit myös hakea ruokaa huoneeseen. Itse napostelin illalla bataattiranskalaisia ja chia puddingia! monkey bar on suosittu niin hotellin vierailijoiden kuin paikallistenkin kesken. monkey bar sijaitsee hotellin kymmenennessä kerroksessa ja sieltä on huikeat näkymät. monkey barista löytyy myös kattoterassi, joka on täydellinen paikka illan viettoon kesäiltaisin! monkey bar on kuitenkin niin suosittu, että siellä voi olla vaikeaa löytää vapaata pöytää tai kuulla seuralaisen puhetta!

IMG_0355.jpgIMG_0364.jpgIMG_0321.jpg

25hours Hotel Bikini aamiainen

Nyt olen sen löytänyt, Euroopan herkullisimman ja vegaaniystävällisimmän hotelliaamiaisen! Yritän nykyään syödä terveellisesti myös reissussa kun siellä tulee oltua iso osa vuodesta, mutta se on välillä haasteellista. 25hours -hotellin aamiainen oli myös täynnä tuoreita kasviksia lähi-idän mausteilla, oikeasti terveellistä mysliä ja marjoja, sitruunavettä, valtava valikoima laadukasta teetä ja sitä soijamaitoa! Aamiainen tarjoillaan viihtyisässä neni -ravintolassa!

IMG_0359.jpgIMG_0351.jpgIMG_0362.jpg

Sijainti

Hotelli sijaitsee Bikini-Haus-rakkennuksessa Berlin Zoon vieressä. Hotellin läheltä löytyy pienen kävelymatkan päästä ravintoloita ja kauppoja! Itse pidin aluetta viihtyisänä ja sieltä oli helppo liikkua muualle Berliiniin Lentokentältä paikalle pääsi suoraan bussilla X9.

Edellinen
Edellinen

My favourite rooftop bars in Shanghai

Seuraava
Seuraava

My favourite cafés in Turku