Hung Hom Halls - vaihtarin kotona Hongkongissa

Räpsäsin tässä aamutuimaan pari kuvaa tästä upeasta lukaalistani täällä PolyU:ssa. Pahoittelen taas kuvien laadusta, tässä talossa on kummallinen valaistus epäpätevälle valokuvaajalle. Näättepä joka tapauksessa nyt, että missä minä oikeasti asun!

Kyseessä on siis koulun puolesta tarjoama 21-kerroksinen 3000 opiskelijan asuntola, jonka vuokra on kuukaudessa n. 100 euroa. Asunto taattiin kaikilla opiskelijoille, joten mulla oli yksi asia vähemmän mistä stressata syksyn aikana. Ahdastahan täällä on, mutta uskon pärjääväni varsin hyvin. Jaan siis säälittävän pienen huoneeni vielä toisen ihmisen kanssa, joka muuttaakin tänne tänään. Tämän lisäksi wc jaetaan vielä kahden muun tytön kanssa! Aamuisia suihkujonoja odotellessa...

Kämppä sijaitsee Kowloonin Hung Homissa ja sijainti onkin aivan loistava. Tästä on kävelymatkan verran meren ääreen ja vain puolisen tunnin kävelymatka Tsim Sha Tsuihin, eli sinne mistä kaikki turistit löytyvät. Julkinen liikenne on Hongkongin hienoin asia ja tästä pääseekin kätevästi metrolla ja bussilla ihan kaikkialle!

Kuvissa näkyy paljon kielto- ja varoitusmerkkejä ja niitä koko Hongkong onkin täynnä. Kaikesta saa sakkoja ja kaikkea pitää varoa. Ei ole päivää ettei jostain kuuluisi "Mind your head". 

Oma luukkuni sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja näkymät ovat taloja, tietä ja palmuja, kuten kuvasta näkyy. Jos tuossa oikealla ei olisi tota typerää taloa, nauttisin merinäköalasta!

Edellinen
Edellinen

Hongkong hehkutus

Seuraava
Seuraava

Vaihto-opiskelemassa: honey, I'm home!