3 Foodie-vinkkiä Milanoon

Kaikkein parhaita ruokapaikkoja Milanossa on useimmiten hyvin paikalliset perinteiset ravintolat, jotka tarjoilevat italialaisia herkkuja pizzasta pastaan hyvällä viinillä. Lisäksi täällä osataan täydellisen cappuccinon luomisen jalo taito, joten parhaat kahvit keitetään todennäköisesti myös söpöissä pienissä paikalliskuppiloissa. Milano on kuitenkin trendikäs kaupunki, josta löytyy myös muutamia trendikkäitä foodiespotteja jos osaa etsiä – joten pitihin niitä käydä taas testaamassa.

Tässä teille lista kolmesta suosikistani, jotka sattumalta sijaitsevatkin ihan lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan lähellä Chinatownia! Näiden lisäksi suosittelisin todennäköisesti käydä tsekkaamassa myös 10 Corso Comon, jossa en itse päässyt tällä Milanon reissulla käymään – näppärästi kuitenkin bloggaajakollegani Jonna kirjoitti paikasta ihan hetki sitten.

milan_otto2

1.Fancytoast

Fancytoast on nimensä arvoinen – pieni ihanan instagrammattavaksi sisustettu paahtoleipäravintola, joka tarjoilee aamiaista (tosin vasta 10 eteenpäin) ja lounasta Milanon Moscovan kaupunginosassa lähellä Chinatownia. Ainakaan arkiaamuisin paahtismesta ei ollut kiireinen ja olimme bloggaajaysäväni Towen kanssa päivän ensimmäiset asiakkaat. Fancytoast tarjoilee Westcoast-hengellä tuunattuja niin makeita kuin suolaisiakin paahtoleipiä. Believe it or not, jätin tällä kertaa avocadotoastin maistamatta ja nautin sen sijaan makean marjapaahtiksen. Hassua miten näinkin yksinkertainen herkku voi olla näinkin hyvää – Fancytoasteja on pakko alkaa tehdä myös kotona!

milanofancytoast_milanofancytoast_milan

2. oTTo

oTTo on Milanon hipsterein kahvila, mutta ainakin omasta mielestäni ihan hyvällä tavalla. oTTo on tilava kahvila, jossa on pöytiä niin sisällä kuin ulkonakin. oTTo on lisäksi juuri sellainen paikka missä kehtaa istua läppärin äärellä useammankin tunnin, vaikka wifi ei paras mahdollinen ollutkaan. oTTo tarjoilee hyvää kahvia ja mehua päiväsaikaan ja 12 eteenpäin lounasta. Lounaaksi tarjoillaan toasteja erilaisilla lisukkeilla, kuten allaolevasta kuvasta näkee – that avocado toast though, yum. Kahvila tuntui ruuhkautuvan heti lounaan startatessa, joten kannattaa saapua mestoille puolisen tuntia ennen lounasta ja nauttia vaikka kuppi cappuccinoa ja hyökätä baaritiskille heti kellon lyödessä 12.

milan_otto1P4029715.jpgmilan_otto_lunchMilan_otto_lunch2P4029723.jpg

3. Macha Café

Macha Café on pieni matchaan erikoistunut kahvila, jossa on nykyään pitkän jono ihan vain sen ansiosta että milanolainen Instagram-tähti ja The Blonde Salad -blogin kirjoittaja Chiara Ferrangi postasi Instagramiinsa kuvan kahvilasta muutama kuukausi sitten. Satuimme kahvilaan aamiaiselle rauhallisempana päivänä ja saimme pöydän jonottamatta. Aamiaiseksi nautin itse vihermehun ja herkullisen avokadoburgerin kylmäsavulohella. Ystäväni Towe siemaili matchalattea ja jugurttikulhoa. Jugubowl ei saanut täysiä pisteitä, mutta muutoin paikka oli todella herkullinen!

machacafeP4029688.jpgKiitos ihana Milano! Matkamme Milanoon sponsoroi BIT-matkamessut, joista kerron teille lisää myöhemmin!

Edellinen
Edellinen

Koska elät vain kerran

Seuraava
Seuraava

Elämästä mukavuusalueen ulkopuolella