Oho, Suomen paras matkablogi!

Takana on taas vuoden tapahtumarikkain viikko – eli jo perinteiksi muodostuneet #NBEFinland ja Matkamessut. Muistan vielä hyvin ne ensimmäiset Matkamessut joihon pääsin osallistumaan matkailualan opiskelijana. Ihmettelin ympärilläni kiirehtiviä alan ammattilaisia tervehtimässä toisiaan ja juoksentelemassa kokouksista toisiin. En ihan vielä tuntenut kuuluvani joukkoon, mutta tunsin kehossani valtavan innostuksen kipinän ja tiesin, että jonain päivänä minäkin juoksentelen ympäri messuhallia syystä tai toisesta. Joskus minullakin täällä joku muu rooli kuin sivuosa. Ja kuinkas sitten kävikään...

IMG_7095.jpg

Viime vuosina Matkamessut ovatkin tarkoittaneet kymmeniä, ellei satoja tuttuja saman katon alla lähes viikon verran – ihan jokapuolelta maailmaa. Lisäksi viikko on sisältänyt lukuisia mielenkiintoisia tilaisuuksia verkostoitua ja saada uusia mielenkiintoisia seikkailumahdollisuuksia blogin tiimoilta. Parasta on myös ollut se, että osa teistä lukijoistakin on tullut vetämään hihasta viikon aikana – kiitos siitä! Teitä on aina eniten ilo nähdä!

Koko viikon kuitenkin kruunasi eilinen tunnustus monen vuoden työstä; Cisionion matkablogilistan ykköseksi valittiin Veera Bianca! Apua! Minäkö Suomen parhaan matkablogin takana? No pressure here. Paras on toki aina laaja käsite ja jokainen meistä pitää eri asioista, mutta kyllähän tällainen tunnustus tässä muutenkin mahtavan Matkamessuviikon keskellä tekee hyvän mielen. Onnea myös rakkaille blogikollegoille hyvistä listasijoista, tällaisessa joukossa kelpaa edustaa.

Voisin kirjoittaa tähän tunteellisen postauksen siitä kaikesta mitä bloggaaminen on tuonut elämääni, mutta todellisuudessa olen sen ehkä kertonut jo turhan moneeseen otteeseen. Ne ihmiset. Seikkailut. Elämää muuttavat kokemukset. Uran. Kyllä te tiedätte! 

Muutama esimerkki matkavinkkipostauksistani blogissa vuosien varrella:Ravintolaopas Chiang MaihinPäiväretki Hongkongissa: Lantaun saariZermatt – pala kauneinta Sveitsiä

chiangmai_rusticblue5

Tämä matkabloggaja tuntee olonsa tavallista kiitollisemmaksi. Onnellisemmaksi. Onnistuneemmaksi. Ja kiitos siitä kovan työn lisäksi kuuluu teille jokaiselle! Thank you for just being the fabulous you that you are! 

Nyt nukkumaan, ja ensi viikolla Islantiin!

Edellinen
Edellinen

Thai Airways A350: businessluokassa Bangkokista Chiang Maihin

Seuraava
Seuraava

Best Finnish Travel Blog (oh hello!)