Sydneyn parhaat brunssit

Sydney,tai no oikeastaan lähes kaikki Australian kaupungit, ovat sellaisia foodien unelmakohteita. Tällä kertaa reissuni oli melko lyhyt, mutta ehdin testata muutaman erinomaisen uuden brunssimestan. Haaveilen edelleen reissusta Melbournen supertrendikkäiden kahviloiden ja ravintoloiden mekkaan, mutta Sydney on tässä kisassa erinomainen kakkonen!

P5030799.jpg

1.The Tiny Giant Petersham

Hyppäsin junaan Townhallilta kohti Petershamia tapaamaan paikallista ystävääni brunssin merkeissä. Bongasin The Tiny Giant Petershamin Instagramista aiemmin ja se oli juuri niin herkullinen mitä kuvat antoivat ymmärtää. The Tiny Giant Petersham tarjoilee aamiaista, erikoiskahveja, brunssia ja lounasta. Ystäväni nautti kuvassa näkyvän purilaisen ja minä tietysti tapani mukaan avokadoleivän uppomunalla + lisäksi ravintolan lippulaivatuotteen hattaraleivän (healthy as f*ck). Terveellisyydestä puheenollen tilasimme jaettavaksi nutellalla täytetyn suklaacronutin.

The Tiny Giant Petersham on hyvin pieni, mutta hyvällä säällä kannattaakin istua ulkona! Me ehdimme istua ulkoa sen aikaa että sain ruoista kuvat, mutta parin minuutin päästä iski järkyttävä kaatosade!

Täydet nomnoms pisteet Petershamiin!

P5030788.jpgP5030801.jpg

2. The Rabbit Hole Organic Tea Bar

Hirmuisen herttaisesti sisustettu The Rabbit Hole Organic Tea Bar sijaitsee ihan kaupungin keskustassa. The Rabbit Hole on alunperin myynyt nimenomaan teetä, mutta oheen on syntynyt Instagrammattavan ihana kahvila/ravintola – or as I call it, brunch heaven. Pupunkolosta saa kauniita ja herkullisia open sandwicheja, mysliä, chiapuddingeja ja sitä törkeän pätevää teetä.

12112152_980492941996259_2135421175495587314_n

3. Celsius Coffee Co.

Celsius Coffee Co. on kahvila johon ei voi ihan vahingossa ohimennen eksyä, mutta sinne kannattaa ihan ehdottomasti löytää tiensä. Itse matkasin kahvilaan junalla ja kävelin hämmentäviä pieniä kujia Goole Mapsini perässä, mutta paras tapa kokea Celsius Coffee Co. on hypätä Kirribiliin menevän lautan kyytiin Circular Quaylta. Kahvila sijaitsee nimenomaan laiturilla johon lautta saapuu. Celsius Coffee Co. tarjoilee aamiaista, brunssia ja lounasta.

Menu vaikutti hävyttömän herkulliselta ja päädyin valitsemaan vohvelin maapähkinävoivaahdolla, mansikoilla ja orvokeilla ja balsamileivän uppomunalla ja tomaatilla sekä cappuccinon. Listalla jäi houkuttelemaan lisäksi ainakin kookoschiapudding.

P5020695.jpgP5020713.jpg

4. Speedo's Cafe Bondi

Bondilla on nykyään ihan käsittämätön määrä ihania trendikkäitä ja terveellisiä kahviloita sekä ravintoloita, mutta Speedo's Cafe jäi mieleen ehdottomana suosikkina! Speedo's Cafe on rannan 'kauimmaisessa' päädyssä mäellä ja terassilta on hulppeat näkymät beachille. Speedo's Cafen menu miellyttää niin Instagram-tiliäsi visuaalisuudellaan kuin makunystyröitäsi tajuttomalla herkullisuudellaan. Nam. Täällä kannattaa testata ainakin acaikulho ja pannarit!

5. Pancakes on the rocks

Pancakes on the rocks ei ole ehkä se hipsterien märkä päiväuni, mutta ihan tajuttoman herkullinen mesta aamiaiselle, brunssille tai lounaalle. Pancakesiin on yleensä jonkin verran jonoa, mutta mesta on jonotuksen arvoinen. Olen käynyt Pancakes on the rocksilla ensimmäisen kerran jo melkein 10 vuotta sitten, mutta onhan täällä pakko pysähtyä joka reissulla! Pancakes on the rocks on erikoistunut ihan kaikenlaisiin pannareihin, niin makeisiin kuin suolaisiin.

Pancakes_On_The_Rocks_strawberry_pancakes

Tässähän tuli ihan pannarihimo <3

Edellinen
Edellinen

Blogihaaste: 10 reissukuvaa + tarinat niiden takaa

Seuraava
Seuraava

Goulburn – Somewhere over the rainbow