Tukholman paras brunssi – STHLM Brunch Club

sthlm brunch clubbrunssi tukholma sthlm brunch club

Jos jossain osataan tehdä aamupalaa oikein, niin Tukholmassa. Tukholman lähes jokainen vastaantuleva kahvila vastaa tarpeeseeni syödä joka aterialla lähinnä acai bowleja, avokadoleipiä ja smoothieita. Ja todellisuudessa, voisin syödä aamiaista aina myös lounaaksi ja illalliseksi. Aamiainen nyt vaan sattuu oikeasti olemaan päivän kohokohta ja se tärkein ateria.

Tukholmassakin yksi paikka on ylitse muiden – nimittäin koko päivän aamiaista tarjoava STHLM Brunch Club. Halusin käydä STHLM Brunch Clubilla jo aiemmin kesällä vieraillessani Tukholmassa, mutta ravintola oli kesälomalla juuri tuon ajan. Nyt osallistuessani The Blog House Stockholmiin, pääsimme bloggaajakollegoiden Lauran ja Janninan kanssa vihdoin testaamaan Tukholman herkullisinta brunssia.

Kuten olen aiemminkin maininnut, Tukholmassa terveellisesti syöminen ulkona on helpompaa kuin tanssi. Kaupungissa osataan monessa ravintolassa tehdä oikeasti ruokaisia vegaanisia salaatteja, kaikkialta saa vihersmoothieita ja raakaruokatrendi on levinnyt melkein joka puolelle kaupungin lounaspaikkoja. Nomsies. Välillä mietin, että muuttaisinko joskus vielä takaisin Tukholmaan. Seuraavaksi taidan kuitenkin päästä Tukholmaan vasta ensi keväänä, sillä ainakin loppuvuosi kuluu Aasiassa. Jos joskus vielä jatkan opintojani, niin Tukholma on potentiaalisin kaupunki maisteritutkinnon suorittamiseen!

tukholman paras brunssitukholma brunssiacai bowl sthlm brunch club

STHLM Brunch Club tarjoilee aamiaista koko päivän, joten sinne voi mennä aamiaisen lisäksi myös brunssille tai lounaalle. Me marssimme paikalle ilman pöytävarausta ja saimme nopeasti pöydän brunssiklubin nurkasta. Viikonloppuisin pöytää saattaa joutua odottelemaan pidempään.

Brunssiklubin menu oli juuri niin herkullinen, että olisin voinut tilata listalta suunnilleen kaiken (tyydyin noin puoleen, heh). Tukholma ei ole mikään Euroopan halvin kaupunki, mutta STHLM Brunch Club oli edullisempi mitä osasin odottaa.

Tilasin itselleni acai bowlin maapähkinävoilla, eggs (kananmunat tilataan suoraan luomutilalta, jossa kanoilla ulkoilumahdollisuus) benedictin kylmäsavulohen kanssa ja vihersmoothien. Tarjolla olisi ollut lisäksi ainakin avokadoleipiä, makeita ja suolaisia pannareita ja turkkilaista jogurttia granolalla. Jokainen meistä Instagram-addikteista rakastui Tukholman trendikkäimpään brunssipaikkaan melko palavasti.

IMG_4707-2.jpgIMG_4714-2.jpgSTHLM Brunch Club sijaitsee osoitteessa Dalagatan 24 ja sinne pääsee keskustasta parhaiten busseillen. Paikka ei ole auki maanantaisin! 


 Matkani Tukholmaan oli osa Visit Swedenin järjestämää Blog House Stockholm -matkaa, jossa matkaohjelmamme oli vapaa. Viking Line tarjosi meille laivamatkan ja Forenom majoituksen Kungsholmenissa.

Edellinen
Edellinen

Best Brunch in Stockholm – STHLM Brunch Club

Seuraava
Seuraava

Jaoin tofuni apinoiden kanssa