Kuvapäiväkirja Vietnamista

Hello world! Saavuin pari päivää sitten Qatar Airwaysin kyydissä tänne Vietnamin vauhdikkaaseen Ho Chi Minh Cityyn. Vietän viikon kaupungissa ITE HCMC -matkailualan konferenssin mediakutsuvieraana, kuten viime vuonnakin. Tähän viikkoon kuuluu yleensä aikaisia aamuja, tajunnan räjäyttäviä gaala-illallisia, hyvää ruokaa ja mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia.

Kello täällä lähenee taas keskiyötä ja herätyskello on herättämässä viideltä, joten keskitytään tässä postauksessa nyt kuitenkin näihin muutamaan kuvaan ensimmäisistä päivistä Vietnamissa. Ensimmäiset päivät ovat sisältäneet kaupunkikiertelyä ja niitä gaala-illallisia ja huomenna virallisesti alkaa tämä International Travel Expo.

IMG_0050.jpg

IMG_0101.jpg

IMG_0072.jpg

IMG_0080.jpg

Lentomatka Vietnamiin Dohan kautta kesti yheensä 13 tuntia ja portilla kävi niin hyvä tuuri, että sain upgraden businessluokkaan – olisin matkustanut mieluusti taas vaikka maailman ympäri kahdesti. Qatar Airwaysiä ei turhaan ole palkittu maailman parhaaksi businessluokaksi. Lento Ho Chi Minh Cityyn sujui siis harvinaisen leppoisesti hyvän ruoan ja leffojen äärellä. Itseasiassa pakko myös mainita, että tänä vuonna päätin että en enää käy elokuvissa, jotta voin aina hyödyntää kaukolennot hyvien uusien elokuvien katsomiseen! Tällä lennolla tuli vihdoin katsottua Beauty & the Beast.

Qatar Airways lentää Helsinki-Doha reittiä toistaiseksi A320-koneella, mutta syyskuun puolivälin jälkeen konetyyppi vaihtuu vihdoin Dreamlineriin!

IMG_0131.jpg

IMG_0198.jpg

IMG_0178.jpg

IMG_0159.jpg

Saavuttuani perille Ho Chi Minh Cityyn ja The Myst -hotelliin, vietin aamupäivän tehden töitä hotellin katutason terassilla täydellisen cappucinon äärellä, jonka jälkeen olikin pakko nauttia huoneen parvekkeella olevasta omasta porealtaasta päräyttävän kaupunkimaiseman seassa. The Myst on tänä vuonna avattu luksushotelli, joka on toteutettu traditionaalisen saigonilaisen kodin tapaan. Couldn't recommend it enough.

Lyhyiden yöunien jälkeen lähdimme kaupunkierrokselle, josta oikeastaan paras kokemus tänäkin vuonna oli tämä jokiristeily, josta alla pari fotoa!

IMG_0297.jpg

IMG_0301.jpg

IMG_0303.jpg

Oi Vietnam. There's some magic in this land.

Edellinen
Edellinen

Mekong Delta & yksisarvisten saari

Seuraava
Seuraava

10 sisältöideaa matkablogiin