Photo diary: Nature wants you back

*Matkan tarjosi Switzerland Tourism

Terveisiä täältä pilvien yläpuolelta. Tarkoitukseni oli päivittää blogia parin kuvapäiväkirjan verran Sveitsistä, mutta elämä vei mennessään niin että iltaisin ei enää jäänyt aikaa blogin päivittämiselle viimeisten päivien aikana. Vietin ikimuistoisen viikon Sveitsin Genevessä, Luzernissa ja sen Pilatus-vuorella sekä Engelbergissä yhdessä matkabloggaajakollegani Otto Liljan sekä Switzerland Tourismin kanssa. Ennen kuin kerron teille tarkemmin matkakohteista ja jaan tarkempia vinkkejä, ajattelin aloittaa postaukset tällaisella ihan pienellä kuvapäiväkirjalla viime viikon kokemuksista.

Lue myös: Zermatt – pala kauneinta SveitsiäP8180050.jpgsveitsi lehmäpilatus sveitsiDSC_7458.jpgDSC_7456.jpgP8190300.jpgDSC_8115.jpgDSC_7966.jpgDSC_7734.jpgDSC_7588.jpgDSC_8260.jpgDSC_7502.jpgDSC_7089.jpgDSC_7126.jpgDSC_8332.jpg

Käväisin Sveitsin matkailun sponsoroimana viime kesänä Zermatissa ja jotenkin olen viime vuoden aikana muutenkin oppinut rakastavani luontoa ja vuoria more than I ever knew. Pidin itseäni ennen täysin toivottomana kaupunkilaisena kunnes löysin itseni vuorilta. There’s nowhere I’d rather be.

Tällaisena jalkavammaisena vähän jännitti lähteä patikoimaan vuoristomaisemiin näinkin moneksi päiväksi ja vaikka klenkatessa jäänkin aina ryhmästä hieman jälkeen, voin rehellisesti sanoa voittaneeni itseni. Patikoimme vuoristoteitä viimeisen kolmen päivän aikana päivittäin reippaasti yli 15 kilometriä mikä on omalle kunnolleni varsin paljon. Ajattelin hyytyväni viimeisen päivän kohdalla, mutta päin vastoin innostuin harrastuksesta vielä enemmän. En olisi pari vuotta sitten uskonut kirjoittavani blogiin siitä miten kovasti nautin luonnossa patikoimisisesta…but we all change!

Nyt istun matkalla kotiin SWISSin siivin business-luokassa paikalla 1A juoden piparminttuteetä (ei huolta, join kyllä kaksi lasia valkoviiniä tätä ennen). Ihastelen yläilmojen ikuista auringon paistetta ja mietin miten onnekas olenkaan että saan olla juuri tässä ja nyt. Olen ehkä joskus ennenkin todennut, että matkablogin perustaminen on paras idea minkä olen koskaan saanut. Oh the adventures it has brought my way.

Palaan kohdevinkkien kanssa lähipäivinä ainakin kolmen Sveitsi-postauksen verran! Ihanaa viikkoa! Stay tuned babes xx

Edellinen
Edellinen

Purjehdus Helsingissä: Collect moments, not things

Seuraava
Seuraava

10 avainta menestyvään matkablogiin